Sunday, November 28, 2010

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Grand Marnier, orange peel and chocolate sauce green tomato

I'm back with you and a new recipe very tasty cake. After these mini cakes I wanted to try a cake with the same combination: oranges, Grand Marnier and chocolate. The result was very pleasing, I would say great result! I used the mini cake molds of time.
Mini cake with Grand Marnier, orange peel and chocolate
- 75 g butter
- 75 g cheese
- 100 g sugar
-
3 eggs - 4-5 tablespoons diGran Marnier
- 150 grams of flour
00 - 70 grams of rice flour
- 1 ½ teaspoon baking
- 1 / 2 teaspoon salt
- 140 g of kefir or yogurt
- 2 tablespoons
orange juice - zest of half an orange and lemon
- 80 grams of almonds chopped not too fine
- a handful of chocolate chips
1. Preriscaldate il forno a 180°
2. In una ciotola montate con una frusta il burro ammorbidito, lo zuccero e la ricotta fino ad ottenere un impasto liscio. Aggiungete una alla volta le uova, battendo bene dopo ogni aggiunta. E alla fine versate il Gran Marnier e montate ancora per un minuto circa.
3. In un'altra ciotola settaciate le farine con il lievito, aggiungete il sale e poi il kefir o lo yogurt. Mescolate bene e riunite tutti due impasti. Mescolateli e aggiungete alla fine il succo di arancia, le scorze di arancia e di limone grattugiate, le mandorle trittate e le gocce di cioccolato.
4. Imburate gli stampini o lo stampo grande da cake e versatevi  l'impasto.
5. Cuocete in the oven for about 30 minutes (if you put a big stamp then cook for 50 minutes). Let cool completely and sfornateli.

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